torsdag 24 mars 2011

Fågelquiz

 De hänger i luften, svävar och cirklar fram på uppvinadrna vid Varkalas klippvägg.
Det häftiga är att man kan betrakta dem från ovan!
Vad heter dom?

Tänke jag skulle skräddarsy en skjorta - kostar bara 700 ruppar, inklusive tyg och kastade sömmar! Skräddarfarfar tar mått och skräddarjunior antecknar. Kom tillbaka kl 6.30!

Kl 6.30 är den färdig - men stooooor som ett tält. Vi är rörande eniga om att det inte duger. Kom tillbaka i morgon kl 10!

Kl 10! Nu är den mindre - alltför liten, spricker i sömmarna över stussen. Kan vi sy i en kil? Yes. Vi går till restaurangen och äter frukost. Yes, kom tillbaka efteråt!

Efter frukost! Nu är den nästan klar, men inte riktigt, inte som vi överenskommit från början, men den är nästan klar i alla fall. Farfar och jag diskuterar arranged marriage contra lovemarriage och han föredrar arranged. För om det då är så att paret grälar kan ju svärmor gå in och reda ut vad som blivit fel och komma med lösningar!
Junior trampar sin maskin. Skjortan är lite stor och säckig, men vad gör väl det? Jag har fått en rejäl pratstund samt glatt en skräddarpojke som fått visa vad han faktiskt kan! Bara 700 ruppar, typ 11€.

3 kommentarer:

Kristina sa...

Har du inte köpt en sari???

Anna Karin Hedborg-Ekeblad // Thomas Hedborg sa...

men herregud va håller du på med

Unknown sa...

Hej! Nu har du väl snart kommit hem? Är lite sen att läsa......
Hasse säger att fågeln är en vithövdad havsörn.
Vad fin du ser ut i din nya skjorta!